Facultatea de Agronomie Craiova

Facultatea de Agronomie Craiova

Admitere

ANUNȚ IMPORTANT ADMITERE – UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR ROMÂNI!! Platforma de admitere este construită astfel încât repartizarea locurilor buget/taxă să se facă în ordinea mediilor și a opțiunilor candidaților din fișa de înscriere. Astfel:

  1. Dacă un candidat dorește să ocupe un loc la buget sau la taxă, trebuie să pună în fișa de înscriere specializările buget și taxă, în ordinea opțiunilor sale, iar repartizarea computerizată se va face în funcție de media de admitere (De exemplu: Dacă un candidat dorește, cu prioritate, un loc la buget, trebuie să pună în fișa de înscriere următoarea ordine: 1. Specializarea X,Y…-buget; 2. Specializarea X, Y…-taxă și apoi celelalte specializări, în ordinea dorită).
  2. Dacă un candidat optează pentru 2 locuri (un loc la buget și un loc la taxă), va depune în platforma de înscriere o cerere (model atașat) iar  repartizarea computerizată se va face în funcție de media de admitere, conform ordinii opțiunilor din fișa de înscriere depusă de candidat.

Achitarea taxelor de admitere

  • prin portalul web EvStud (evstud.ucv.ro), cu cardul bancar
  • numerar la Casieria universității (Str. Libertăţii, nr. 19, Complex Agronomie, Căminul 4)
  • prin BRD în conturile:
    • RO47BRDE170SV71982041700  – pentru plata cu numerar, la ghiseu
    • RO48BRDE170SV46910431700

IMPORTANT!

 Taxa de înscriere la concursul de admitere, studii de licenţă şi master este unică (150 lei), indiferent de numărul de opțiuni (facultăți / programe de studii) pentru care optează un candidat!

ÎNSCRIERE ON-LINE: https://evstud.ucv.ro/login.php