Facultatea de Agronomie Craiova

Facultatea de Agronomie Craiova

Anunț important!

În ședința Consiliului Cercetării Științifice din 13 noiembrie 2023 a fost aprobat Regulamentul / Pachetul de informații pentru COMPETIŢIA INTERNĂ DE PREMIERE A REZULTATELOR CERCETĂRII – sesiunea 2023 (Gala Cercetării 2023), prin care vor fi premiate rezultatele cercetării obținute în anul 2022 la Universitatea din Craiova.
Spre deosebire de anii precedenți, candidații se vor înscrie la această competiție prin completarea unui formular online, prin care își dau acordul și pentru prelucrarea datelor personale, respectarea Regulamentului competiției și a modului de utilizare a premiilor (Normele referitoare la constituirea și utilizarea fondului pentru sprijinirea activității de cercetare științifică – în fișierul atașat).

Vă rog să regăsiți atașat Regulamentul aprobat (inclusiv calendarul competiției), acesta fiind postat și pe pagina web a UCv (https://www.ucv.ro/media/det.php?id=2799). Ca urmare a calendarului aprobat, depunerea aplicațiilor se va realiza în perioada 14.11.2023 – 19.11.2023 (ora 16.00). Formularul de aplicație individuală poate fi accesat la adresa: https://forms.gle/1wj9qBgUHR5sqjKZ6. Va trebui utilizată adresa de e-mail instituțională (în cazul în care s-au pierdut, credențialele pot fi recuperate din platforma Evidența Studenților).